За нас

Диана Господинова - Феята на подаръците

Добре дошли в "Светът на Добриела"!

Аз съм Диана Господинова, експерт по емоционална интелигентност и идеолог и съосновател на този вълшебен свят на подаръците.

Идеята ми беше да създадем услуга, която да помага на хората да бъдат по-добри един към друг и да изразяват своите позитивни емоции по-често и по-вълнуващо. Вярвам, че малките жестове на внимание и грижа могат да направят света по-добро място.

Чрез "Светът на Добриела" искам да вдъхновим хората да показват своята обич, признателност и радост чрез специално подбрани подаръци, които говорят от сърце. Нека заедно създадем моменти на щастие и топлина, които даоставят незабравим отпечатък в живота на близките ни.

Изберете от нашата богата колекция от подаръци и направете всеки ден по-светъл и радостен за тези, които обичате. Благодаря ви, че сте част от "Светът на Добриела" и че споделяте нашето виждане за един по-добър и емоционално свързан свят!

Свържете се с мен

Павлина Събева - Феята на щастливите партньорства

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Свържете се с мен

Катерина Михайлова - Феята на клиентските усмивки

Обичам да правя подаръци и да виждам вълнението в очите на близките хора докато трепетно разопаковат избраната специално за тях изненада. Усещането, че съм доставила радост ме изпълва с двойно по-голяма доза щастие.

Вярвам, че жестовете на внимание и обич стават все по-ценни в свят, пренаситен с материални вещи. Мисията да разпространяваме доброто в отношенията припознавам в лицето на екипа ни и ще се радвам, ако ни се доверите!

Свържете се с мен

"Да вървиш по пътя с хора, които те разбират и споделят мечтата ти, е като да имаш вятър в платната си – заедно преодолявате бурите и се радвате на всеки изгрев, защото споделената визия и подкрепа правят всяко предизвикателство постижимо, а всяка цел – достижима."

Светът на Добриела

Свържете се с нас

Светът на Добриела ООД

гр. Стара Загора, ул. Цар Иван Шишман 77, ет.4, офис 36 Бизнес център Загора

e-mail: info@dobriela.com

тел. 0886633066 тел. 0888515653